Datenschutz (DSGVO)

Wir möchten den Kunden klar machen, was mit ihren Daten auf hakenenmaken.nl passiert. Deshalb haben wir eine Erklärungsseite erstellt, die (hoffentlich) Aufklärung zu diesem Thema liefert (Update: seit 25.05.2018 verpflichtend).

  1. Anonieme data verzameling
  2. Over welke gegevens beschikken wij en waarvoor worden die gebruikt?
  3. Hoe gaan wij met uw gegevens om?
  4. Hoe kunt u de gegevens verwijderen?

1. Anonieme data verzameling

Bij Haken en Maken gebruiken wij meerdere manieren om te zien welke producten het vaakst worden bekeken en verkocht, dit wordt gedaan met behulp van google analytics en een facebook pixel. De data die we hiermee verzamelen gaat alleen over de website en zullen geen persoonlijke data bevatten zoals een naam of een email adres.

2. Over welke gegevens beschikken wij en waarvoor worden die gebruikt?

De data die persoonlijk zijn zoals, ip adressen, voornaam en achternaam, email adres etc. worden alleen verkregen door de klant en wordt niet opgekocht. Deze data zal alleen worden gebruikt om een bestelling te maken, te bezorgen en af te ronden, ook kan de data gebruikt worden bij hulp aan klanten.

3. Hoe gaan wij met uw gegevens om?

De data wordt met encryptie opgeslagen op de webservers van Haken en Maken. De database back-ups zijn daarnaast nogmaals geëncrypt opgeslagen op een externe server voor een extra sterke beveiliging. Er zullen geen gegevens worden verkocht of doorgestuurd worden naar externe bedrijven.

4. Hoe kunt u de gegevens wijzigen of verwijderen?

Alle gegevens die we weten kunnen bekeken onder het kopje “Mijn account” en kunnen gewijzigd worden.

Indien een klant een account definitief wilt verwijderen kan dit door een email naar mike@hakenenmaken.nl te sturen. De klant moet hierbij de volgende gegevens voor verificatie meesturen.

  • Voor en achternaam
  • Het adres die het laatst bekend was
  • Zeggen of u een kopie van uw gegevens wilt via de mail

Ook moet de mail verzonden worden van hetzelfde email adres die bij ons bekend is.

Indien er nog verdere vragen zijn kunt u een email versturen naar mike@hakenenmaken.nl