Verzendingen

Bij Haken en Maken zijn er verschillende verzendopties. Op dit moment zullen alle verzendingen behandeld worden door PostNL. De verschillende verzendopties die wij leveren zijn: Pakketpost, brievenbuspost en gratis verzending (alleen in Nederland en België). Zodra wij een bestelling binnen hebben gekregen gaan wij direct aan de slag! Als de bestelling is geplaatst dan zal dit binnen 1-2 werkdagen verzonden worden. Wanneer wij de bestelling hebben afgerond, krijgt u een mailtje met de track and trace code.

Nederland

In Nederland kost het verzenden standaard  €5,95 ongeacht de hoeveelheid items die worden gekocht. Alle pakketten hebben een track and trace code die na het verzenden voor uw beschikbaar komt in de afrondings mail. Op basis van de hoeveelheid producten die zijn besteld, zullen uw producten geleverd worden met een brievenbuspakket of een normaal pakket.

België

Verzendingen naar België kost standaard €9,95 incl. track and trace ongeacht de hoeveelheid items die worden gekocht. Bij het versturen naar België wordt er altijd gebruik gemaakt van een normaal pakket.

Gratis verzending 

Zodra de totale waarden van uw winkelmand 50 euro of meer is, zal automatisch de verzendkosten worden afgetrokken. Dit geldt alleen voor Nederland en België!

Nabestellen

Als het product nabesteld is zult u actief op de hoogte worden gehouden tijdens het voorbereiden van uw producten. 

Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen via de pagina contact. Wij proberen om uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden!