Verzendingen

Bij Haken en Maken zijn er verschillende verzendopties. Op dit moment zullen alle verzendingen behandeld worden door PostNL en DHL. De verschillende verzendopties die wij leveren zijn: Pakketpost, Brievenbuspost en gratis verzending (alleen in Nederland).

Pakketpost is voor de grotere pakketen (zoals knuffels) en kost 6,95 voor verzending binnen Nederland en 12,50 voor verzending naar België. Deze pakketen worden in kartonnen dozen verpakt en de producten worden stevig op hun plek gehouden door de verpakkingsmateriaal.

Brievenbuspost is voor de wat kleinere pakket (zoals rammelaars) en kost 3,95 om te verzenden binnen Nederland en 9 euro voor België. Deze pakketen worden in papieren post zakjes verpakt en kan door de brievenbus geduwd worden. Aan de binnenkant zit bubbeltjes plastic om het product te beschermen.

Gratis verzending wordt vrijwel altijd gedaan via de pakketpost en kan alleen gekozen worden als de totale waarden van de winkelmand 50 euro of meer is en het bezorgadres binnen Nederland is.

Zodra wij een bestelling binnen hebben gekregen gaan wij direct aan de slag! Als de bestelling voor 16:00 is geplaatst dan zal dit de eerst volgende werkdag geleverd worden (met uitzondering van pakketjes naar België.  Als het product nabesteld is zal u actief op de hoogte worden gehouden tijdens het haken en maken van de producten. Wanneer wij de bestelling bij PostNL of DHL hebben afgeleverd krijgt u op de bestellingen pagina van uw account een logo van een bestelbusje waar de track and trace code staat en krijgt u een mailtje waar de track and trace code staat. Mocht u geen account hebben aangemaakt (bestellen zonder account) dan krijgt u een mailtje met de track and trace code.

Mochten er nog vragen zijn kunt u gerust mailen naar [email protected] of kunt u op de contact pagina een vraag stellen. Wij proberen vaak binnen èèn uur te antwoorden!